Χωρίς κατηγορίαΠαρουσιάστηκαν τα οφέλη του «πιλότου» eCMR από ΟΦΑΕ και τις 6 ελληνικές εταιρείες συμμετέχουσες

29 Ιουλίου 2019

Σε μια εκδήλωση με πολύ κόσμο και εξαιρετικό ενδιαφέρον, η ΟΦΑΕ αλλά και οι 6 συμμετέχουσες ελληνικές εταιρείες στο πιλοτικό πρόγραμμα AEOLIX και συγκεκριμένα στο Living Lab 12 που αφορούσε την εφαρμογή ψηφιακής φορτωτικής e-CMR και την καταγραφή των οφελών της για την αγορά, παρουσίασαν στις 17 Ιουλίου τα αποτελέσματα της πολιτικής εφαρμογής.

Το CMR ως απαραίτητο συνοδευτικό έντυπο των διεθνών οδικών μεταφορών, μπήκε σε έναν από τους ευρωπαϊκούς «πιλότους» των συγχρηματοδοτούμενων ερευνητικών προγραμμάτων, και με την συμμετοχή τόσο υπουργείων, όσο και ιδιωτικών επιχειρήσεων από 21 χώρες, ψηφιοποιήθηκε ώστε να καταγραφεί το όφελος στην ίδια την αγορά.

Όπως παρουσίασαν, τόσο οι εκπρόσωποι του προγράμματος: Θεοδώρος Ζώτος (Project Manager, IRU Projects), Ηρώ Δουμάνη (Γενική Διευθύντρια ΟΦΑΕ), Μαριλένα Αργυρού (υπεύθυνη Ενημέρωσης του Project) αλλά και όσοι ενεπλάκησαν ενεργά στο έργο, ήτοι η κα Σ. Μαραγκάκη, Transport Specialist Nestle Hellas, οι κ.κ. Γ. Σαμαρίδης από την Diakinisis, Μ. Λυκουργιάς από την MedFrigo, Κ. Παπαγεωργίου από την PTL, Κ. Κιαπέκος από την MedFrigo και Γ. Φαρδής από την Sarmed, τα οφέλη της χρήσης ψηφιοποιημένης CMR είναι απτά και μετρήσιμα για τις επιχειρήσεις, βελτιώνοντας την επιχειρησιακή λειτουργία σε ποσοστά πάνω του 80%, μειώνοντας τα λεπτά αναμονής των οδηγών σε… δευτερόλεπτα και εκμηδενίζοντας τα λάθη.

Την εμπειρία τους από την συμμετοχή στο πιλοτικό πρόγραμμα ανέλυσαν και ξένοι εκπρόσωποι, οι κ.κ, Guido Koschany, Επικεφαλής Τμήματος Περιβάλλοντος, Επικινδύνων Εμπορευμάτων και Διαχείρισης Αποβλήτων του Ομοσπονδιακού Συνδέσμου Οδικών Μεταφορών & Logistics, BGL και η κα Roxana Ilie, Υπεύθυνη Ενημέρωσης της Εθνικής Ένωσης Οδικών Μεταφορέων Ρουμανιας- UNTRR.

 

Πηγή: supply-chain.gr

Συμπληρώστε την φόρμα για να λάβετε προσφορά

KT. TRANS S.A.

Η K.T. Trans S.A. προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στη μεταφορά μερικών φορτίων (PTL) ή πλήρων φορτίων φορτηγού (FTL) αλλά και μεταφορές ελεγχόμενης και συνεχώς καταγραφόμενης θερμοκρασίας (GDP compliant), καθώς και υπηρεσίες με αυξημένα πρότυπα ασφάλειας.

Καλέστε μας

2610870801
6958452103

και θα σας λύσουμε κάθε απορία

Πιστοποιήσεις

https://kttrans.gr/wp-content/uploads/2019/10/all.png

Created by

https://kttrans.gr/wp-content/uploads/2022/10/global-minds-logo-LIGHT_small.png

K.T. TRANS 2019 © All Rights Reserved Powered by GlobalMinds